.
.
PTEJTE SE CO VÁS ZAJÍMÁ!
OTÁZKY DO VIDEOODPOVĚDI PIŠTE ZDE.

LOOKLET Soutěž - Vyhodnocení druhého kola

29. srpna 2012 v 21:30 | Mia Rose. |  Soutěž

Zde jsou vaše výtvory a mé hodnocení, které prosím berte na vědomí.
Vím, že každý máme jiný vkus, ale je to jen soutěž, tak předem děkuji za pochopení.

Zadání znělo: Vytvořte outfit, který byste si vzali na večerní párty ke kamarádce.


..........................................................................................................................
Tvůj outfit mě zaujal na první pohled jednoduchostí, lehkostí a krásou. Skvěle vypadají červené doplňky
v podobě srdcového náhrdelníku, jemných lodiček i zajímavé kabelky. Možná, že už nemusel být náramek,
ale záleží na vkusu. Volné béžové tričko/top podtrhuje červené doplňky a nijak neruší outfit.
Kalhoty jsou taky v pořádku, myslím si ale, že by k takovému outfitu seděly i tmavě modré džíny na tělo.
K červené by vypadaly lépe, ale i tak v pořádku. Účes je pěkný, jemný rozcuch se hodí. Pozadí dobré.
Za tento oufit získáváš 9/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________


• Marsianna http://marsianna.blog.cz/
..........................................................................................................................
Šaty v tomto outfitu působí spolu se zvláštním účesem na první pohled trochu retro. Šaty se mi nelíbí,
mám jiný vkus. Co se mi naopak moc líbí jsou boty a kabelka, která k šatům ale moc neladí. Účes je velmi
zvláštní a přijde mi že se na párty moc nehodí. Náramky jsou pěkné. Silonky jsou dobře zvolené.
Pásek přes šaty bych volila asi pouze 'řetízek', bez těch vzorků po stranách. Náhrdelník je jednoduchý,
v pořádku. Čelenku ve vlasech bych zvolila asi spíše černou. Mohly být i naušnice. Pozadí
je na párty zvláštní, ale barevně jde, takže moc nekazí outfit.
Za tento oufit získáváš 6/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• Beett. http://ibelieve-in-myself.blog.cz/
..........................................................................................................................
Na první pohled mě zaujaly šaty. Jsou sice jednoduché, ale pěkné. Účes je zvolený dobře, protože
vynikne dekolt. Kabelka je hezká, ale na párty bych volila spíš nějakou menší nebo psaníčko. Ladí k botám,
ale v tomhle případě bych k takovým silonkám zvolila spíš uzavřenější boty, třeba červené lodičky.
Silonky jsou extravagantní, neobyčejné, ale dobře zvolené. Ladí k šatům a dodávají outfitu šmrnc.
Náhrdelník bych asi volila jiné barvy a trochu kratší. Pozadí je v pořádku.
Za tento oufit získáváš 7/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• Frizzy http://frizzy.blog.cz/
..........................................................................................................................
Tak já to vezmu od bot. Ty se mi zrovna na párty moc nehodí, ale pozitivní je že alespoň s něčím ladí.
Přeci jen by ale byly hezčí třeba v černé nebo v šedé. Kalhoty bych volila spíš úzké a k nim bych ladila nějaký
volnější top. Klidně šedivý, ale trochu jiný typ. Pásek se k takovému tričku moc nehodí a už vůbec ne
v hnědé barvě, lepší by byla černá a tenčí pásek. Korále vypadají dobře, ale volila bych asi tmavší růžovou
a jiný materiál. Kabelka je pěkná, ale lepší by byla v jiné barvě. Náramky pěkné. Pozadí je dobré.
Za tento oufit získáváš 5/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• Couturiere. http://couturiere.blog.cz/
..........................................................................................................................
Outfit mě zaujal svojí netradičností. Tílko je ve velmi zvláštním stylu, ale vypadá hodně zajímavě,
skvěle ladí s kalhoty i s botami. Na kalhotech se nedalo nic zkazit, vypadají elegantně a ležérně. Boty jsou
moc hezké, naprosto padnoucí. Náramky pěkné, ale možná by stačily na jedné ruce, konkrétně
na té z mého pohledu levé. Účes je zvolený pěkně, jemný rozcuch a volnost sedí k outfitu. Náhrdelník
bych asi v tomto případě výrazného topu nevolila. Kabelka je pěkná, ale více by ladila v červené.
Za tento oufit získáváš 7/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• LuMaBi http://the-sims-lumabi.blog.cz/

..........................................................................................................................
Šaty se mi moc líbí. Jsou barevné, veselé a zároveň pohodné, uvolněné i elegatní. Náhrdelník by se k takovým
šatům nejspíše nehodil, ale možná bych zvolila náramek v pastelově modré barvě šatů. Účes mohl být víc
nadýchaný, nebo naopak stažený do drdolu. Boty jsou pěkné, šmrncovní. Podtrhují a zvýrazňují barvy šatů.
Teď nevím, jestli má v ruce mobil nebo tak malé psaníčko. Každopádně ať je to co chce, je to hezké
a ladí to k botám. Pozadí je pěkné, v pořádku.
Za tento oufit získáváš 8/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• distantgirl http://distantgirl.blog.cz/

..........................................................................................................................
Teď nevím, jestli to je náhrdelník nebo rám dekoltu šatů, ale ať je to cokoliv, vypadá to dobře. Pokud je
to ale náhrdelník, možná by byl spíše hezký v barvě bot a kabelky. Vínová barva šatů je zvolená pěkně,
vypadají dost elegatně. Střih šatů ale vybízí k pásku přes pas. Účes skvělý, vypadá krásně a upraveně. Psaníčko
a boty jsou skvělé sladěné a takzvaný odstín barvy 'šampáňo' skvěle ladí k vínové barvě šatů. Možná by
nebyl od věci nějaký béžový náramek, ale není to úplnou nutností. Pozadí města je moc hezké.
Za tento oufit získáváš 8/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• Kestrin Coleridge http://karinka28.blog.cz/
.........................................................................................................................
Šaty jsou v jednoduchém stylu. Pásek přes ně je úžasně sladěný, vypadá skvěle a ladí jak s botami,
tak s naušnicemi. Na černých lodičkách se nedá nic zkazit, vypadají elegatně. Visací naušnice vyniknou
ve staženém účesu. V tomhle případě je mnohem lepší mírně rozcuchaný culík než drdol. Psaníčko
s leopardím vzorem je hezké a dodává outfitu originalitu a trochu drzosti, jestli mi rozumíš. Ale u tebe
o tom nepochybuji, protože je vidět, že máš velký smysl pro módu. Ačkoli se to někomu nemusí zdát,
náramek ladí s naušnicemi. Možná bych ale volila spíš náhrdelník. Pozadí je dobré.
Za tento oufit získáváš 9/10 bodů.
___________________________________________________________________________________________________
• Mrs.Potato http://believe-in-love.blog.cz/
..........................................................................................................................
Bílé upnuté šaty jsou pěkné a dobře zvolené. Pásek přes ně bych volila možná trochu užší a sladila
bych k němu vestičku, ale hezké by bylo také bolerko. Vestičku přes bílé šaty bych volila spíš v jiné barvě,
protože tmavě modrá s pruhy je stylově v outfitu jediná. Naušnice jsou hezké, ale výraznější by byly třeba nějaké
se vzorem v tmavé barvě. Kabelka mi moc k outfitu nejde, pěkné by bylo třeba obyčejné černé psaníčko.
Boty jsou hezké, ladí. Účes je pěkný, pozadí v pořádku.
Za tento oufit získáváš 7/10 bodů.

Z hodnocení vyplývá, že v druhém kole bohužel vypadává Frizzy z blogu http://frizzy.blog.cz/.
D'o'u'f'á'm,.'ž'e.'s'e.'n'e'z'l'o'b'í'š..'M'o'c.'t'i.'d'ě'k'u'j'u.'z'a.'ú'č'a's't!
Zadání třetího kola bude již brzy. Těšte se!
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Beett. Beett. | Web | 29. srpna 2012 v 21:56 | Reagovat

Já sice také soutěžím, ale nejvíce se mi líbí od  LuMaBi :)

2 Marsianna Marsianna | Web | 29. srpna 2012 v 22:20 | Reagovat

Ok. ;)

3 Marsianna Marsianna | Web | 29. srpna 2012 v 22:21 | Reagovat

Zaujal mě look od  Couturiere. :)

4 Couturiere. Couturiere. | Web | 29. srpna 2012 v 22:35 | Reagovat

Dobre, všechny nás tu převálcovala Kestrin Coleridge. :DDD koukám názor i adminky. :D

[3]: uh, děkuju. :))

5 Mia Rose. || ADMINKA Mia Rose. || ADMINKA | E-mail | Web | 29. srpna 2012 v 22:44 | Reagovat

[4]: Věř mi, že každý outfit má něco do sebe. Hodnocení se stále mění a neznamená to, že když má někdo 9, 10 bodů v prvních dvou kolech že tomu tak bude nadále. ;) Záleží jen a jen na vaší snaze, pečlivosti a smyslu pro módu, který ať už v jakékoliv míře máme každý v sobě a je jen na nás jak ho rozvineme. :)

6 Couturiere. Couturiere. | Web | 30. srpna 2012 v 11:20 | Reagovat

[5]: tak teď si mě posledním souvětím v reálném životě dost utěšila. :) :D díky.

7 Beett. Beett. | Web | 30. srpna 2012 v 13:01 | Reagovat

Já osobně bych si takové šaty jako udělala Kestrin Coleridge nevzala. Příjde mi to trošku moc. :)

[5]:

8 the-sims-lumabi the-sims-lumabi | 30. srpna 2012 v 17:04 | Reagovat

[1]:  Díky :)

9 Fleur Fleur | 31. srpna 2012 v 22:09 | Reagovat

Nejvíce se mi líbí Kestrin Coleridge a LuMaBi. Looklet je skvělá stránka, už jsem v ní také zkoušela něco vytvořit a velmi mě to baví. :)

10 Saja Saja | Web | 4. září 2012 v 20:03 | Reagovat

Aj mne takisto ako fleur :)

11 baba baba | 6. ledna 2013 v 16:33 | Reagovat

nj,všemi oblíbené ,, urpnuté barevné ladění doplňku" červené boty,kabelka,náramek,náhrdelník atd. stejná barva kabelek a boty.Moc doplňku-proč mít na sobě prsten,náramek,náhrdelník a naušnice? stačilo by z toho snad jen něco ne? tělové silonky,které se od roku 1980 nenosí(navíc dělaj nepěknou nohu).Opakování mašle.Holky,holky:-)to je to ,,český" styling!!! :-)

12 MatthikAvaps MatthikAvaps | E-mail | Web | 19. srpna 2017 v 18:41 | Reagovat

6873 Препараты для быстрого повышения потенции у мужчин http://ru33.menshealthed.ru 8641

13 RobertWhirl RobertWhirl | E-mail | 9. října 2017 v 2:35 | Reagovat
14 Jamesjof Jamesjof | E-mail | Web | 13. října 2017 v 19:47 | Reagovat

เว็บเช็คเบี้ยประกันรถ ง่ายแค่ 3 คลิก เปรียบเทียบเบี้ยประกันจากบริษัทชั้นนำมากกว่า 30 กว่าบริษัท ด้วยเบี้ยแคมเปญที่ถูกที่สุดของแต่ละบริษัท พร้อมข้อมูลต่างๆ ที่เกี่ยวกับบริษัทประกันภัย.
เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ออนไลน์ทันที - เช็คค่าเบี้ยประกันภัยรถยนต์ออนไลน์หรือโทรหาเราได้โดยตรง เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ออนไลน์ฟรี | เช็คเบี้ยประกันรถฟรี ราคาดีที่สุดสำหรับผู้ขับขี่ปลอดภัย เลือกความคุ้มครองได้ตรงใจ ซื้อออนไลน์คุ้มครองทันที พร้อมผ่อน 0% 6 เดือน คลิกเลย.
<a href=https://share.724.co.th/insure/a/motor/AM00063001><u><b>เบี้ยประกันรถยนต์ ชั้น 1</b></u></a> ‎

เช็คเบี้ยประกันรถยนต์ เช็คราคา ตอนนี้รู้ทันที ทุกบริษัท โดย อีซี! - ประกันภัยรถยนต์ เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ ชั้น1 , 2+ , 3+ , ชั้น 3 ผ่านช่องทาง ประกันออนไลน์ เช็คเบี้ยประกันรถ ในวันนี้ รู้ทันทีทุกบริษัท มากกว่า 20 แห่ง ข้อมูลเพียบเปรียบเทียบราคาง่าย ... เช็คราคาประกันภัยรถยนต์ จาก 30 บริษัททั่วไทย ฟรี เราไม่ได้ เปรียบเทียบค่าเบี้ยประกันรถยนต์ เพียงอย่างเดียวเท่านั้นเพราะถ้าหากเลือกซื้อผ่าน rabbit finance คุณก็จะได้รับสิทธิพิเศษต่างๆ มากมาย เช่น ส่วนลดค่าเบี้ยประกันสูงสุดกว่า เช็คเบี้ยประกันรถยนต์กับพี่หมี Prakuntook ผ่าน Line ได้แล้ววันนี้ หนึ่งในช่องทางการติดต่อสื่อสารที่ได้รับความนิยมมากที่สุดช่องทางหนึ่ง คงปฏิเสธไม่ได้ว่า “Line” คือหนึ่งในนั้น ที่แทบทุกคนที่ใช้สมาร์ทโฟน เปรียบเทียบ “ประกันรถยนต์” อย่างโปร่งใสและเป็นกลาง พร้อมข้อเสนอผ่อน 0% สูงสุด 12 เดือน ใช้ฟรี ไม่มีค่าธรรมเนียม เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ เทสโก้ โลตัส | Tescolotus
เช็คเบี้ยประกันรถยนต์ เปรียบเทียบราคาประกันรถยนต์ ประกันรถยนต์ชั้น 1 ประกันรถยนต์ชั้น 2 วิริยะ สินมั่นคง ไทยวิวัฒน์. โปรแกรมเช็คเบี้ย ประกันรถ ง่ายแค่ 3 คลิก - โปรแกรมเช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์
เปรียบเทียบเบี้ยประกันจากบริษัทชั้นนำมากกว่า 25 บริษัท ด้วยเบี้ยแคมเปญที่ถูกที่สุดของแต่ละบริษัท พร้อมข้อมูลต่างๆ ที่เกี่ยวกับบริษัทประกันภัย.
เช็คเบี้ยประกันรถยนต์ คำนวณเบี้ย เปรียบเทียบเบี้ยประกันภัย ฟรี! - เปรียบเทียบเบี้ยประกันจาก 20 บริษัทประกันภัยชั้นนำ โปรโมชั่นพิเศษและข้อเสนอประกันภัยรถยนต์ ประกันภัยชั้น1 ประกันภัยชั้น2+ ประกันภัยชั้น 3+ ...
การค้นหาที่เกี่ยวข้องกับ เช็คเบี้ย เช็คเบี้ยประกันรถยนต์ กรุงเทพประกันภัย เช็คประกันรถยนต์ วิริยะ เบี้ยประกันรถยนต์ 2+ เช็คประกันรถยนต์ ธนชาต เช็คเบี้ยประกันชีวิต เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ คุ้มภัย
เช็คเบี้ยประกันสังคม เช็คเบี้ยประกัน ไทยประกันชีวิต

<a href=https://www.facebook.com/prakuntook><u><b>เช็คเบี้ยประกัน</b></u></a> ‎

สินมั่นคงประกันภัย - ประกันสุขภาพ ประกันภัยรถยนต์ เราประกัน..คุณมั่นใจ ประกันรถยนต์ชั้น 1 (ซ่อมศูนย์) เบี้ยเริ่มต้น 15,800 บาท สามารถนำรถประกันที่เกิดอุบัติเหตุเข้าซ่อมที่ศูนย์ซ่อมรถยนต์ยี่ห้อนั้นๆได้ โดยจ่ายค่าเบี้ยประกันในอัตราที่ต่ำเป็นพิเศษ ประกันภัยรถยนต์ (Car Insurance) คุ้มครองครอบคลุมในยามที่คุณต้องอยู่บนท้องถนน แผนประกันภัยรถยนต์ (Car insurance) บริการที่ตอบสนองความต้องการของลูกค้าได้อย่างครบครัน.
ประกันรถยนต์ - เช็คราคาจากบริษัทประกันภัยชั้นนำ 20 บริษัท ฟรี!!! คุณจะมั่นใจได้เลยว่าคุณรับสิ่งที่ดีที่สุด และเหมาะสมที่สุด พร้อมส่วนลด และของแถมอีกมากมาย.
โบรกเกอร์ประกันภัยรถยนต์ เช็คราคาประกันรถ ประกันชั้น1 โบรกเกอร์ประกันภัยรถยนต์ กล้วยๆ เปรียบเทียบราคาประกันรถประเภท ประกันชั้น1, ประกันชั้น2+, ประกันชั้น 3+ จากแพ็คเกจประกันภัยรถยนต์ของบริษัทชั้นนำในเมืองไทย.
ประกันภัยรถยนต์ ประเภท 1 > เช็คเบี้ยประกันรถชั้น 1 ตามยี่ห้อรถ ประกันชั้น 1 สำหรับรถ ฮอนด้า, โตโยต้า,เชฟโรเล็ต,ฟอร์ด,นิสสัน,มิตซูบิชิ.
เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ | คอนโดบทความ รวบรวม บทความดีๆมากมายauntysafe.com/tag/เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์
ประกันภัยรถยนต์เป็นสัญญาระหว่างคุณและผู้ให้บริการประกันภัยที่ให้ความคุ้มครองความรับผิดรถยนต์เฉพาะสำหรับคุณ นี้เกี่ยวข้องกับการชำระเงินปกติของพรีเมี่ยมในส่วนของคุณ ...
ประกันภัยรถยนต์ ประกันรถยนต์ บัตรเครดิต สินเชื่อ - SILKSPAN เปรียบเทียบได้ ประกันภัยรถยนต์ ประกันรถยนต์ บัตรเครดิต สินเชื่อ - SILKSPAN เปรียบเทียบได้ด้วยตนเองแล้ววันนี้
ประกันภัยรถยนต์. เพียงเช็คเบี้ยประกันรถยนต์; กว่า 20 บริษัทชั้นนำ บริการประกันภัยรถยนต์ด้วยข้อเสนอพิเศษจากบริษัทประกันภัยชั้นนำหลายแห่ง ... อัตราเบี้ยประกันภัยชั้น 1 ราคาพิเศ
ษ พร้อมโปรแกรมชำระเบี้ยประกันภัยที่เหมาะสมกับคุณ การประกันภัยรถยนต์ ตารางความคุ้มครอง ประกันภัยรถยนต์ ภาคบังคับ (พ.ร.บ.) ความคุ้มครอง. วงเงินคุ้มครอง. 1. จำนวนเงินค่าเสียหายเบื้องต้น ได้รับโดยไม่ต้องรอพิสูจน์ความผิด. 1.1 ค่ารักษาพยาบาล ...
ประกันภัยรถยนต์ ชั้น1 2+ 3+ เช็คเบี้ยออนไลน์ ได้ราคาถูก ประกันภัยรถยนต์ ทุกประเภท ราคาถูก ทำง่าย จ่ายน้อย คุ้มครองก่อน ผ่อนได้ จ่ายเงินเมื่อตรวจสอบกรมธรรม์แล้ว.
การค้นหาที่เกี่ยวข้องกับ เช็คเบี้ยประกันรถยนต์ เช็คประกันรถยนต์ วิริยะ เบี้ยประกันรถยนต์ 2+ เช็คเบี้ยประกันรถยนต์ กรุงเทพประกันภัย ราคา ประกัน ชั้น 1 ธน ชาติ ประกันรถยนต์ โลตัส
ประกันภัยรถยนต์ชั้น1 ที่ไหนดี pantip เช็คเบี้ยประกันภัยรถยนต์ คุ้มภัย เช็คประกันรถยนต์ จากทะเบียน

<a href=https://share.724.co.th/insure/a/motor/AM00063001><u><b>เช็ค เบี้ย ประกัน รถยนต์ ชั้น 1</b></u></a> ‎

15 Davidsig Davidsig | E-mail | Web | 20. října 2017 v 14:37 | Reagovat

Каждому известно что одежда всегда подчеркивала индивидуальность человека. Каждый человек уникален. Подчеркнуть собственную индивидуальность можно купив платье с готовым принтом (рисунком) или сделать свой дизайн в онлайн магазине  http://odejda.shopicheck.net/

16 виагра купить оптом виагра купить оптом | E-mail | Web | 12. listopadu 2017 v 22:59 | Reagovat

Сложно представить мужчину, заранее планирующего применять тот или иной препарат. Беда настигает нежданно, застает врасплох. Мы знаем, как поступать при вирусе или простуде, при ангине или зубной боли. А как быть, если произошли проблемы интимного характера? Зачастую Вы остаетесь один на один со своим провалом. Мысли о специальном лекарственном средстве могут возникнуть сразу, могут - чуть позже. Но далеко не каждый решит заглянуть в аптеку для приобретения известного препарата для нормализации потенции. Проще всего купить виагру в Москве с доставкой. Комфортно, быстро, не выходя из своего дома.

Случается так, что одна крохотная неудача способна вогнать в депрессию взрослого, здравомыслящего мужчину. Сильнейший удар по самолюбию, жирный крест на репутации ловеласа. И никто не говорит, что нужно скупать все полки с медикаментами - виагра оптом - не Ваш вариант. Одна крошечная таблетка способна поменять направление Вашей жизни. Исправить те маленькие ошибки, которые привели к таким последствиям.

http://ofarma.ru/nabor_tri_v_odnom.html

Иногда решать проблему требуется комплексно. Обращение к доктору, долгий прием специализированных средств. В таких ситуациях виагра поштучно принимается курсом. 1 таблетка - непосредственно перед романтическим свиданием и Вы снова вспомните все прелести секса. Со временем к Вам вернется собственная мощь, и Вы с легкостью сможете обходиться без помощи волшебного препарата.

Несколько слов о возможностях приобретения. Купить виагру в Москве сегодня можно двумя способами. Аптеки шаговой доступности помимо всех своих преимуществ имеют несколько недостатков. Неоправданно завышенная цена, нет гарантий наличия, необходимость произносить вслух название лекарства от импотенции. Не для всех покупателей это приемлемо. Второй вариант - купить виагру во всемирной сети Интернет. Бесплатная граммотная консультация, гарантия анонимности, доставка лично в руки. Для большинства - это лучший и, пожалуй, единственный правильный шаг к исцелению. Более того, крайне низкая цена позволит Вам заработать. Виагра оптом в Москве для будущей реализации в розницу - беспроигрышное начало Вашего первого бизнеса.

<a href=http://ofarma.ru/>купить виагру в аптеке цена москва</a>

Воспользуетесь ли Вы данными советами или нет, спешим напомнить: "перед употреблением любого лекарства следует внимательно изучить инструкцию, обратить внимание на противопоказания, побочные действия". А мы (Ofarma.Ru) желаем Вам хорошего самочувствия, веры в свои силы!

17 posylka-iz-kitaya Kipshampaic posylka-iz-kitaya Kipshampaic | E-mail | Web | 25. listopadu 2017 v 8:54 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Veškeré články a fotky publikované na tomto blogu jsou chráněny
AUTORSKÝM PRÁVEM, takže pokud někde na jiném blogu či webu
uvidím můj zkopírovaný článek, bez váhání nahlašuji a blokuji
dotyčného a hlásím tuto skutečnost blogu.cz



.
.
.
.