.
.
PTEJTE SE CO VÁS ZAJÍMÁ!
OTÁZKY DO VIDEOODPOVĚDI PIŠTE ZDE.

Recenze: Soft touch mousse make-up

26. února 2012 v 14:19 | Mia Rose. |  Recenze

Make-up je od značky essence. Je dostupný v drogeriích Rossmann, DM, Schlecker. Není těžké ho sehnat, měli by ho mít ve většině drogerií pod značkou essence. S tímto make-upem jsem nadmíru spokojená, je opravdu skvělý. Na pleti nezanechává 'fleky' ani různé stopy, protože je pěnový.

K dostání je v několika odstínech, já mám ten nejsvětlejší (04 Matt Ivory). Protože mám od přírody světlou pleť, skvěle mi padne. Moje máma má například zkušenosti s tmavším tónem a nemá žádný problém.

Menší nevýhodou je, že vysušuje pleť. Já mám problémy se suchou pletí, a tak si vždy večer namažu celý obličej vrstvou krému, aby mi ráno při líčení make-up nedělal problémy. Popřípadě se ještě ráno namažu. Ovšem pro lidi s mastnější pletí to je výhra.

Skvěle také kryje pihy v oblasti nosu a tváře - můj případ. Já akné nemám, ale pro lidi, co jím trpí si myslím, že bude taktéž dobrý, možná ho jen spotřebují o trochu více. Pro větší výdrž make-upu na obličeji doporučuji nanést pudr.

Musím říci, že make-up mi vydrží dlouho a je k dostání za dobrou cenu - 95 kč.


Výdrž
Dobrá cena
Působí přirozeně
Sjednotí pleť
K dostání ve 4 odstínech

Vysušuje pleť
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Catheline Catheline | Web | 26. února 2012 v 12:03 | Reagovat

škoda, že vysušuje pleť, já ji mám suchou a používání tohodle make-upu by mi neprospělo :(

2 jedna-si-muska jedna-si-muska | Web | 26. února 2012 v 12:04 | Reagovat

Super! Recenzi na tento make-up jsem přesně potřebovala-tenhle týden jsem byla v Rossmannu, držela ho a zvažovala o jeho koupi. Teď už vím, že tam následující týden pro něj skočím!:D díky:)

3 KačenkQa:-*PiškůůtEk:-* KačenkQa:-*PiškůůtEk:-* | Web | 26. února 2012 v 12:05 | Reagovat

A kde si ho koupila ??

4 Mia Rose. Mia Rose. | Web | 26. února 2012 v 12:09 | Reagovat

[3]: "..Je dostupný v drogeriích Rossmann, DM, Schlecker. Není těžké ho sehnat, měli by ho mít ve většině drogerií pod značkou essence."

Stačí si ten článek přečíst. ;)

5 biushkaah biushkaah | Web | 26. února 2012 v 12:10 | Reagovat

Krásny blog:)

6 Athena Athena | Web | 26. února 2012 v 14:25 | Reagovat

tyjo, vypadá vážně dobře, ale já už mám teď pleť docela suchou takže by to pro mě asi moc nebylo :D působí fakt přirozeně:) jinak teď od essence moc nekupuju, protože mě zklamaly jejich laky. možná že to je mnou, ale pokud každej večer nedolakuju konce svých nehtů, tak pak chodím s půlkou "odkrytou" a půlkou nalakovanou :D:D

7 Dottie Dottie | 17. července 2012 v 15:05 | Reagovat

Díky za tip, ten určitě vyzkoušim a pro mě je supr, že vysušuje, protože pleť mam mastnou.. Akorát mi připadá, že máš zbytečně moc světlej, ale to jen dělá asi ta fotka :D.

8 Kari & Chilli Kari & Chilli | Web | 24. srpna 2012 v 12:50 | Reagovat

Mám ho taky doma =o))) a je výborný=o))))za nic bych ho neměnila =o))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Veškeré články a fotky publikované na tomto blogu jsou chráněny
AUTORSKÝM PRÁVEM, takže pokud někde na jiném blogu či webu
uvidím můj zkopírovaný článek, bez váhání nahlašuji a blokuji
dotyčného a hlásím tuto skutečnost blogu.cz



.
.
.
.